Premetec Oy on osaava, nopea ja luotettava sopimusvalmistaja. 

Muovituotteet - Joensuu - Premetec

Muovituotteet

Valmistamme tuotteita muovi- ja komposiittimateriaaleista koneistamalla. Tunnemme hyvin muovin koneistamiseen liittyvät haasteet.

Puristintuotteet - Joensuu - Premetec

puristintuotteet

Valmistamme epäkeskopuristimilla tuotteita leikkaus ja muovaus menetelmillä. Tarvittaessa voimme myös koneistaa muovattavat kappaleet.

Koneistus - Joensuu - Premetec

Koneistustuotteet

Koneistamme kustannustehokkaasti ja joustavasti yksittäisistä kappaleista suursarjoihin. Materiaaleina rakenneteräkset, ruostumattomat teräkset, nuorrutusteräkset, alumiinit, kuparimetallit, muovit ja komposiitit.

Premetec Oy

Premetec Oy on alihankintaan ja sopimusvalmistukseen keskittynyt yritys. Vahvuuksiamme ovat laatu, toimitusvarmuus sekä joustavuus.  

Valmistamme tuotteita yksittäisistä osista aina tuotekokonaisuuksiin saakka. Verkostomme kautta asiakkaamme saavat tuotteet myös  pintakäsiteltyinä ja kokoonpantuina.

Pyydä tarjous

TIETOA MEISTÄ

Premetec Oy  on osaava, nopea ja luotettava sopimusvalmistaja. Valmistamme osia ja osakokonaisuuksia teollisuuden eri toimialoille.  Valmistamme osat automaattikoneilla ja käsityönä. Monipuolinen konekantamme mahdollistaa isot ja pienet valmistuserät.

Tietoa meistä

Koneistus Joensuu - PremetecPremetec Oy  on osaava, nopea ja luotettava sopimusvalmistaja. Valmistamme osia ja osakokonaisuuksia teollisuuden eri toimialoille.  Valmistamme osat automaattikoneilla ja käsityönä. Monipuolinen konekantamme mahdollistaa isot ja pienet valmistuserät.

Pyydä tarjous tai jätä viesti

CAPTCHA
Varmistetaan ettei lomale lähetä spam-postia
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.